Политика приватности

Приступањем сајту Вањина Медитација (vanjasmeditation.com), Ви прихватате и слажете се са свим условима Политике Приватности. Уколико не прихватате услове садржане у Политици Приватности, потребно је да одмах напустите сајт и престанете са коришћењем услуга сајта.

Политика приватности се може мењати с времена на време ажурирањем ове странице. Требало би да се ова страница повремено посети како бисте имали увид у промене.

Уколико Вас замолимо да нам обезбедите одређене информације којима бисмо Вас идентификовали приликом коришћења сајта, уверавамо Вас и гарантујемо да ће ти подаци бити коришћени у склади са Политиком приватности.

Приликом попуњавања регистрационог формулара на сајту Вањина Медитација (vanjasmeditation.com), Ви прихватате и слажете се са тиме да ће администратори сајта користити Ваше личне податке за следеће намене:

  • Да Вас контактирају, као клијента сајта;
  • Ради обрађивања Ваших поруџбина;
  • Да Вам се омогући приступ одређеним такмичењима, поклонима и осталим промотивним активностима;
  • Да Вам се пошаље нерекламна и административна обавештења (на пример промене на сајту или Вашем налогу);
  • Слање обавештења о понудама, попустима или другим комерцијалним информацијама везаним за Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) или неку трећу страну, са којом Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) има пословну сарадњу.
  • Ми чувамо Ваше личне податке како бисмо Вам слали информације о Вашем налогу на сајту Вањина Медитација (vanjasmeditation.com), да можемо да Вас информишемо о статусу Ваших поруџбина и ради евалуације квалитета производа и услуга које користите.

Уколико имате додатна питања везана за Политику приватности, молимо да нас контактирате путем контакт формулара.