Услови коришћења

Услови коришћења и правила садржина у овом документу се односе на све посетиоце и кориснике сајта Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) .

Коришћењем сајта, прихватате и слажете се са свим правилима и условима, који с времена на време могу бити измењени и објављени овде без претходног обавештавања. Потребно је да ову страницу посећујете периодично.

Садржај сајта и информације о ауторским правима

Слажете се да нећете репродуковати, дистрибуирати, продавати, препродавати, трговати или експлоатисати у било које комерцијалне сврхе овог сајта.

Слажете се да се нећете мешати или пореметити услуге сајта, сигурносног система сајта или садржаја сајта.

Молимо вас да поставите питање, пре него што извршите наручивање, проверите све спецификације и компатибилност производа, посетите странице сајта произвођача.

Администратори сајта Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) константно раде на одржавању тачности информација приказаним на сајту. Међутим, сајт не може да гарантује да су сви описи или други садржаји потпуно тачни, комплетни, и без грешака. 

Ваш налог

Коришћењем сајта или одређених делова сајта захтева креирање корисничког налога. Уколико користите овај сајт, Ви сте одговорни за одржавање и приватност Вашег налога и лозинке и приступа Вашем рачуну, и прихватите одговорност за све активности које се врше под Вашим налогом и лозинком. Ако посумњате у сигурност Вашег налога, молимо Вас да обавестите администраторе да пређете у претходно стање. Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) није одговорна за било коју штету која може да се деси од неауторизованог приступа Вашем налогу.

Ограничења одговорности

Сајт и компанија која управља сајтом не може бити одговорна за учешће у било каквој директној, индиректној, инцидентној, специјалној или значајној штетности од коришћења овог сајта или других хиперлинкованих сајтова укључујући, без ограничења, изгубљени профит или приход, трошкове замене, прекид пословања , губитак података или штета која је резултат ослањања на презентоване информације.

Информације на овом сајту имају општу информативну сврху и не могу да буду замена за професионални медицински савет од стране лекара, фармацеута или других квалификованих здравствених радника. Информације које су доступне на овом веб сајту не треба да се користе за лечење или дијагностификовање медицинског стања или као замена за мишљење Вашег лекара, фармацеута или неког другог квалификованог здравственог радника.

Ако имате или сумњате да имате медицински проблем, или стање, одмах контактирајте лекара, фармацеута или друге квалификоване здравствене раднике. Не треба никада да занемарите медицински савет или да одложите тражење помоћи од Вашег лекара због неких информација које су прочитане на овом сајту. Никакве додатке у исхрани или било који третман (ароматерапија, психологија, медитације и сл.) Не смете започети јер сте прочитали на нашем сајту док се не посаветујете са Вашим лекаром, фармацеутом или другим квалификованим здравственим радником.

Све савете и / или информације добијене директно или индиректно преко веб сајта Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) прихватате на сопствени ризик.

Веб сајт Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) нити било ко од његове власнице, администратора или уредника не преузима ни коју правну одговорност за било какву нетачну или обмањујућу информацију која је садржана у оквиру Вањине Медитације (vanjasmeditation.com) .

Доступност сајта

Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) задржава право да прекине, обустави, измени или суспендује, привремено или заувек, било који аспекат сајта, укључујући и доступност функције сајта, у било које време без претходног обавештења.

Слажете се да Вањина Медитација (vanjasmeditation.com) није одговорна Вама или некој трећој страни за било коју модификацију, суспендовање или прекид сајта.

Ако имате питања у вези са Условима коришћења , молимо Вас да контактирате користећи контакт формулар .