Vanjina Meditacija

Krug znanja prirodne samopomoći je jedan zanimljiv spoj svih prirodnih tehnika koje pomažu da se svaka pojedinačna ljudska patnja u životu preoblikuje u kvalitet koji nas jača, osveštava i čini da budemo BOLJI LJUDI, a životu da damo VIŠI SMISAO.

NAČIN RADA

Moj rad se oslanja na psihološke tehnike koje se sprovode kroz meditaciju. Pri tome se nežnim, podržavajućim slikama jača naše sopstvo, razbijaju se lažni, nepotrebni, često zastareli obrasci (matrice) uverenja koje vučemo od kolektivnog, porodičnog, individualnog i nesvesnog. Uverenja prave obrasce ponašanja, koje naša duša uočava kao greške. Te tzv. “greške “izazivaju patnju i emotivni bol, a bol izaziva nove ožiljke. Ti ožiljci su često, samo ponovo raskopane stare rane. Po principu “isto se istim leči.”

“Svaka takva povreda pravi bol, a svaka bol i patnja nas odvajaju od jednog dela nas samih. Mi u toj patnji gubimo jedan DEO SEBE...“

Nekada su emotivni ožiljci nastali u ovom životu, a često i u nekim pre, koje je duša donela sa sobom. Svaka takva povreda pravi bol, a svaki bol i patnja nas odvajaju od jednog dela nas samih. Mi u toj patnji gubimo jedan deo sebe.

Krug znanja prirodne samopomoći je jedan zanimljiv spoj svih prirodnih tehnika koje pomažu da se svaka pojedinačna ljudska patnja u životu preoblikuje u kvalitet koji nas jača, osveštava i čini da budemo bolji ljudi, a životu da damo viši smisao.

Da bismo postali ponovo ’’celi’’ mi se moramo vratiti tragom patnje do tih zaboravljenih delova duše i prihvatiti ih u celinu. Tada se mnoge teske bolesti, emotivne, novčane ili poslovne blokade razreše, a ljudi kojima se to dogodilo kažu: ”Ne znam kako i kad, ali moji problemi su nestali kao rukom odneti.”

Mi postajemo jači, zdraviji, uspešniji, srećniji za svaki sadašnji i budući izazov u životu.

MEDITACIJA ZA ZDRAVLJE TELA I DUŠE

OD

VLADIMIRKE VANJE RANĐELOVIĆ

Ovo je moj dar vama, nađite miran kutak, idealno bi bilo da izvetrite prostoriju, upalite sveće ili kandilo, lampu sa etarskim uljem. Očistite prostor tamjanom ili belom žalfijom. Obavezno pripremite čašu izvorske vode i udobno se smestite. Obucite odeću koja vas ne steže. Zauzmite ugodan položaj.
Uživajte!

Meditaciju vodila:

Vladimirka Vanja Ranđelović

Obradu muzike i tona priredio:

Branislav Isaković – Divine Sound

VIDEO

DRUŠTVENE MREŽE

DODATAK ZA YOUTUBE TRENUTNO NIJE U FUNKCIJI. RADIMO NA ISPRAVCI KODA.

HVALA UNAPRED NA RAZUMEVANJU.

U skladu sa GDPR pravilima, dužna sam da Vas obavestim: „Ova veb stranica koristi kolačiće(„cookies“ – skripte) koji pomažu da Vam sajt prikaže sadržaj na najbolji mogući način i da Vaše korisničko iskustvo bude olakšano. Ako se ne slažete sa korišćenjem kolačića, napustite sajt i obrišite podatke vezane za ovu veb stranicu. Hvala na razumevanju.“
Korišćenjem veb sajta prihvatate Uslove korišćenja i Politiku privatnosti