Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i pravila sadržina u ovom dokumentu se odnose na sve posetioce i korisnike sajta Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) .

Korišćenjem sajta, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima, koji s vremena na vreme mogu biti izmenjeni i objavljeni ovde bez prethodnog obaveštavanja. Potrebno je da ovu stranicu posećujete periodično.

Sadržaj sajta i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatisati u bilo koje komercijalne svrhe ovog sajta.

Slažete se da se nećete mešati ili poremetiti usluge sajta, sigurnosnog sistema sajta ili sadržaja sajta.

Molimo vas da postavite pitanje, pre nego što izvršite naručivanje, proverite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda, posetite stranice sajta proizvođača.

Administratori sajta Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanim na sajtu. Međutim, sajt ne može da garantuje da su svi opisi ili drugi sadržaji potpuno tačni, kompletni, i bez grešaka. 

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih delova sajta zahteva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje i privatnost Vašeg naloga i lozinke i pristupa Vašem računu, i prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ako posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo Vas da obavestite administratore da pređete u prethodno stanje. Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) nije odgovorna za bilo koju štetu koja može da se desi od neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

Ograničenja odgovornosti

Sajt i kompanija koja upravlja sajtom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj ili značajnoj štetnosti od korišćenja ovog sajta ili drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamene, prekid poslovanja , gubitak podataka ili šteta koja je rezultat oslanjanja na prezentovane informacije.

Informacije na ovom sajtu imaju opštu informativnu svrhu i ne mogu da budu zamena za profesionalni medicinski savet od strane lekara, farmaceuta ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika. Informacije koje su dostupne na ovom veb sajtu ne treba da se koriste za lečenje ili dijagnostifikovanje medicinskog stanja ili kao zamena za mišljenje Vašeg lekara, farmaceuta ili nekog drugog kvalifikovanog zdravstvenog radnika.

Ako imate ili sumnjate da imate medicinski problem, ili stanje, odmah kontaktirajte lekara, farmaceuta ili druge kvalifikovane zdravstvene radnike. Ne treba nikada da zanemarite medicinski savet ili da odložite traženje pomoći od Vašeg lekara zbog nekih informacija koje su pročitane na ovom sajtu. Nikakve dodatke u ishrani ili bilo koji tretman (aromaterapija, psihologija, meditacije i sl.) Ne smete započeti jer ste pročitali na našem sajtu dok se ne posavetujete sa Vašim lekarom, farmaceutom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom.

Sve savete i / ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko veb sajta Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) prihvatate na sopstveni rizik.

Veb sajt Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) niti bilo ko od njegove vlasnice, administratora ili urednika ne preuzima ni koju pravnu odgovornost za bilo kakvu netačnu ili obmanjujuću informaciju koja je sadržana u okviru Vanjine Meditacije (vanjasmeditation.com) .

Dostupnost sajta

Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmeni ili suspenduje, privremeno ili zauvek, bilo koji aspekat sajta, uključujući i dostupnost funkcije sajta, u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja.

Slažete se da Vanjina Meditacija (vanjasmeditation.com) nije odgovorna Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid sajta.

Ako imate pitanja u vezi sa Uslovima korišćenja , molimo Vas da kontaktirate koristeći kontakt formular .