ČUDESNO ISCELJENJE HOMEOPATSKIM LEKOM ARNIKA MONTANA

Godine 2004. na Kosovo i Metohiji se dogodio pogrom. Albanci su spalili preko sto srpskih hramova. Jedan mlad čovek se zadesio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, i bio je pretučen. Dovezen je u Beograd, i posle detaljnih pregleda pušten kući. Nije bilo preloma.

Pretučeni mladić je ušao u moju kuću sa bratom majstorom za mašine za sudove. Odmah sam primetila da je u jako lošem stanju: lice u podlivima, plavo i natečeno, kapilari u očima popucali. Jedva je hodao, i vrtelo mu se u glavi. Posle kratkog upoznavanja, majstor mi se izvinuo, što je došao do nas sa pretučenim bratom. To jutro ga je odvezao u bolnicu, misleći da će ga tamo zadržati. Na njegovu žalost, a Božiju sreću, nisu ga primili pa ga je brata poveo sa sobom. Mladić je bio tipičan, knjiški primer homeopatskog leka Arnica montana.

Desetak godina pre tog događaja na poklon sam dobila knjige “Emocionalno lečenje homeopatijom“ Pitera Čapela, “Duh homeopatije“ i “Duša lekova“ Dr Šankarana, koje su me uvele u filozofiju homeopatije. Istraživanje sam nastavila kupujući svaku novu knjigu koju je u ono vreme počela da objavljuje izdavačka kuća “Advaita“. To je postao moj hobi, i sve slobodne trenutke od 1997. godine pa do danas posvećujem proučavnju tog čudesnog sveta vibracija minerala, biljaka, životinja, nozoda, majazama …

Homeopatija nije način lečenja, već filozofija života, kvantna fizika, nauka o slojevima ljudske duše i svesti. Pred čovekom se taj svet otvara u slojevima. Kao i na planeti zemlji.

Ja sam po struci geolog , moji roditelji su geolozi. Ceo svoj život sam bila upućena na tumačenje prirodnih pojava, u i na zemlji kroz oči te predivne prirodne nauke. Mene je pristup čoveku kroz svet minerala, posebno preokupirao. Od malih nogu sam živela u kući punoj kristala. Silazila sam sa roditeljima i u rudnike, pa sam videla taj neverovatni svet ispod površine zemlje. Čitanja jezgra bušotina i pravljenja vertikalnog profila zemljine kore je po metodologiji rada ista kao i pravljenje profila energetskih slojeva duše čoveka u procesu isceljenja.

Odavno sam uvidela, što se sada kvantnom fizikom i potvrđuje, da su čovek i planeta zemlja – jedno. U homeopatiji se nikad nisam bavila simptomima, već sveukupnim stanjem u kome se neka osoba nalazi. Danas znamo da je vreme spiralna funkcija, a ne linearna i da je moguće vratiti čoveka u prošlost do mesta nastanka najjačeg emocionalnog ožiljka. Ako mu damo vibraciju iste talasne dužine i frekvencije kao što je vibracija ožiljka, doćiće do interferencije, poništavanja talasa i do nestanka patnje tj. bolesti. Vibratorno izravnavamo neravninu na energetskom telu pacijenta (homeo -isto se istim poništava), što se na telesnom planu ispoljava kao isceljenje. Ćelija menja vibraciju, gube se sve iluzije u svesti nastale tim ožiljkom i čovek zaboravlja da je ikada imao neki problem.

Isceljenje je zaborav.

Arnica montana je jedan od osnovnih lekova koje treba da sadrži svaka kućna apoteka, posebno ljudi koji imaju malu decu. Koristi se kod povreda mekih tkiva, osećaja nestabilnosti i vrtoglavice od udarca. Navodi se da je do te mere čudesna da vraća dušu u telo pacijenata koji su u komi.

Dok je majstor popravljao mašinu ja sam mladiću, uz kratko objašnjenje, dala bočicu leka Arnica montana. Uzimao je sve vreme 3 kapi pod jezik na svaka 2-3 minuta. Kvar je bio ozbiljan. Majstor je mašinu popravljao skoro sat i po vremena, ja sam radila po kući, a mladić je koristio kapi. Na kraju popravke, majstor je ušao iz kuhinje u dnevni boravak gde ga je brat čekao, i sa uzvikom čuđenja konsatovao: „Pa tebi se sve sa lica povuklo, svi otoci, plavilo i popucali kapilari u očima.“ Ja sam došla u dnevni boravak i videla čudesno isceljenje, koje se dešavalo ispred naših očiju. Lice prebijenog mladića je bilo žučkaste boje još samo na mestima gde je pre sat i po vremena bio teget otok. Proces isceljenja je išao prirodno, odozgo na dole, i od važnih ka manje važnim organima tj. iznutra ka spolja, zato mladić nije ni mogao znati koliko mu je bolje dok se nije video u ogledalu. Rekao mi je da mu je vrtoglavica potpuno prošla i da više nema mučninu. Otišli su kući sa bočicom ,,čudesne vode“ kako su prozvali moj lek.

Popodne mi se javila mladićeva majka, koja je kroz suze radosnice saopštila predivnu vest, da su se svi otoci, podlivi i uboji na telu mladića potpuno povukli. Rekla je da je dan ranije videla svog sina potpuno izobličenog od batina i bila u šoku isto onoliko koliko je sada opet u šoku jer je potpuno zdrav. Sve se odigralo u roku od 24 sata. Proces isceljenja kod ovog mladića je išao tako brzo jer se radilo o snažnom, imunološki jakom organizmu, a lek je bio upotrebljen neposredno po nastanku ozleda.

U prirodnom procesu lečenja konstitucija igra veoma važnu ulogu, kao i blagovremeno uzimanje odgovarajućeg leka.

Ne zaustavljajte se ovde

Više Za Pročitati

ŠTA JE HOMEOPATIJA?

Homeopatija je način lečenja koji se primenjivao hiljadama godina. Bazira se na saznanju da je čovek energetsko biće. Kao energija, i naše telo poseduje određenu

Opširnije

Pretraži više

Ostavite odgovor

U skladu sa GDPR pravilima, dužna sam da Vas obavestim: „Ova veb stranica koristi kolačiće(„cookies“ – skripte) koji pomažu da Vam sajt prikaže sadržaj na najbolji mogući način i da Vaše korisničko iskustvo bude olakšano. Ako se ne slažete sa korišćenjem kolačića, napustite sajt i obrišite podatke vezane za ovu veb stranicu. Hvala na razumevanju.“
Korišćenjem veb sajta prihvatate Uslove korišćenja i Politiku privatnosti