ЧУДЕСНО ИСЦЕЉЕЊЕ ХОМЕОПАТСКИМ ЛЕКОМ АРНИКА МОНТАНА

Године 2004. на Косово и Метохији се догодио погром. Албанци су спалили преко сто српских храмова. Један млад човек се задесио на погрешном месту у погрешно време, и био је претучен. Довезен је у Београд, и после детаљних прегледа пуштен кући. Није било прелома.

Претучени младић је ушао у моју кућу са братом мајстором за машине за судове. Одмах сам приметила да је у јако лошем стању: лице у подливима, плаво и натечено, капилари у очима попуцали. Једва је ходао, и вртело му се у глави. После кратког упознавања, мајстор ми се извинуо, што је дошао до нас са претученим братом. То јутро га је одвезао у болницу, мислећи да ће га тамо задржати. На његову жалост, а Божију срећу, нису га примили па га је брата повео са собом. Младић је био типичан, књишки пример хомеопатског лека Арница монтана.

Десетак година пре тог догађаја на поклон сам добила књиге “Емоционално лечење хомеопатијом“ Питера Чапела, “Дух хомеопатије“ и “Душа лекова“ Др Шанкарана, које су ме увеле у филозофију хомеопатије. Истраживање сам наставила купујући сваку нову књигу коју је у оно време почела да објављује издавачка кућа “Адваита“. То је постао мој хоби, и све слободне тренутке од 1997. године па до данас посвећујем проучавњу тог чудесног света вибрација минерала, биљака, животиња, нозода, мајазама …

Хомеопатија није начин лечења, већ филозофија живота, квантна физика, наука о слојевима људске душе и свести. Пред човеком се тај свет отвара у слојевима. Као и на планети земљи.

Ја сам по струци геолог , моји родитељи су геолози. Цео свој живот сам била упућена на тумачење природних појава, у и на земљи кроз очи те предивне природне науке. Мене је приступ човеку кроз свет минерала, посебно преокупирао. Од малих ногу сам живела у кући пуној кристала. Силазила сам са родитељима и у руднике, па сам видела тај невероватни свет испод површине земље. Читања језгра бушотина и прављења вертикалног профила земљине коре је по методологији рада иста као и прављење профила енергетских слојева душе човека у процесу исцељења.

Одавно сам увидела, што се сада квантном физиком и потврђује, да су човек и планета земља – једно. У хомеопатији се никад нисам бавила симптомима, већ свеукупним стањем у коме се нека особа налази. Данас знамо да је време спирална функција, а не линеарна и да је могуће вратити човека у прошлост до места настанка најјачег емоционалног ожиљка. Ако му дамо вибрацију исте таласне дужине и фреквенције као што је вибрација ожиљка, доћиће до интерференције, поништавања таласа и до нестанка патње тј. болести. Вибраторно изравнавамо неравнину на енергетском телу пацијента (хомео -исто се истим поништава), што се на телесном плану испољава као исцељење. Ћелија мења вибрацију, губе се све илузије у свести настале тим ожиљком и човек заборавља да је икада имао неки проблем.

Исцељење је заборав.

Арница монтана је један од основних лекова које треба да садржи свака кућна апотека, посебно људи који имају малу децу. Користи се код повреда меких ткива, осећаја нестабилности и вртоглавице од ударца. Наводи се да је до те мере чудесна да враћа душу у тело пацијената који су у коми.

Док је мајстор поправљао машину ја сам младићу, уз кратко објашњење, дала бочицу лека Арница монтана. Узимао је све време 3 капи под језик на свака 2-3 минута. Квар је био озбиљан. Мајстор је машину поправљао скоро сат и по времена, ја сам радила по кући, а младић је користио капи. На крају поправке, мајстор је ушао из кухиње у дневни боравак где га је брат чекао, и са узвиком чуђења консатовао: „Па теби се све са лица повукло, сви отоци, плавило и попуцали капилари у очима.“ Ја сам дошла у дневни боравак и видела чудесно исцељење, које се дешавало испред наших очију. Лице пребијеног младића је било жучкасте боје још само на местима где је пре сат и по времена био тегет оток. Процес исцељења је ишао природно, одозго на доле, и од важних ка мање важним органима тј. изнутра ка споља, зато младић није ни могао знати колико му је боље док се није видео у огледалу. Рекао ми је да му је вртоглавица потпуно прошла и да више нема мучнину. Отишли су кући са бочицом ,,чудесне воде“ како су прозвали мој лек.

Поподне ми се јавила младићева мајка, која је кроз сузе радоснице саопштила предивну вест, да су се сви отоци, подливи и убоји на телу младића потпуно повукли. Рекла је да је дан раније видела свог сина потпуно изобличеног од батина и била у шоку исто онолико колико је сада опет у шоку јер је потпуно здрав. Све се одиграло у року од 24 сата. Процес исцељења код овог младића је ишао тако брзо јер се радило о снажном, имунолошки јаком организму, а лек је био употребљен непосредно по настанку озледа.

У природном процесу лечења конституција игра веома важну улогу, као и благовремено узимање одговарајућег лека.

Не заустављајте се овде

Више За Прочитати

ШТА ЈЕ ХОМЕОПАТИЈА?

Хомеопатија је начин лечења који се примењивао хиљадама година. Базира се на сазнању да је човек енергетско биће. Као енергија, и наше тело поседује одређену

Опширније

Претражи више

Оставите одговор

У складу са ГДПР правилима, дужна сам да Вас обавестим: „Ова веб страница користи колачиће(„cookies“ – скрипте) који помажу да Вам сајт прикаже садржај на најбољи могући начин и да Ваше корисничко искуство буде олакшано. Ако се не слажете са коришћењем колачића, напустите сајт и обришите податке везане за ову веб страницу. Хвала на разумевању.“
Kоришћењем веб сајта прихватате Услове коришћења и Политику приватности