ESENCIJALNA ENERGIJA odnosno GENETIKA

ESENCIJALNA energija je sve ono što su nam predci dali u nasleđe .Moderno se to danas zove GENETIKA .

U prošlosti,naučnici su smatrali da se genetika ne moze menjati.Danas se zna da je genetski materijal promenljiv.

Energija koja je potrebna da se razdvoje azotne  baze aminokiselina(adenozin,citozin,guanin i tinin)  u okviru lanca DNK je jednaka snazi zamaha krila jedne mušice.

To nam govori koliko je malo potrebno da se taj lanac jasno raspoređenih aminokiselina  poremeti ali i SREDI.

Šta sve utiče na genetiku?

           Znamo da izlaganje nekim jačim uticajima BAKTERIJA I VIRUSA  može ostaviti dubinske posledica na naš imuni sistem, što se u homeopatiji naziva majazam a u medicini genetska predispozicija. Tako naprimer,ako smo bili izloženi uticaju nekog smrtonosnog virusa ili bakterija i to uspeli da preživimo  ,neki od tih bakterija i virusa su tako jaki da ostavljaju posledice tzv.pečat na lancu DNK 9 kolena u nasleđe. To nas čini slabijim za neke bolesti u budućnosti.Npr. ako je neki naš predak bio zaražen virusom tuberkuloze,gonoreje ili npr sifilisa ,tifusa….to će  potomcima ostaviti predispoziciju za slabost nekih sistema organa.Tako tuberkuloza ostavlja trag na sluzokozi i koži uopšte ,pa će sljedeća generacija patiti od astme, upale pluća, bronhitisa ili alergija i na koži i na sluzokoži.Sifilis ostavlja posljedice na nervni sistem  kao i gonoreja,šuga stvara gnojne procese kao i strah od siromaštva itd…

Smrtonosni OTROVI biljaka(pečurke i samoniklo bilje)  i životinja ( pauka ,zmija i drugih insekata,riba , divljih životinj…)kojima je neki naš predak  bio izložen i preživeo ,takođe stvaraju jak pečat na genetici potomaka što može dovesti do genetskih predispozicija za oboljenja srca i krvnih sudova kao i veliku manipulaciju kako seksualnom tako i energijom novca,informacija itd.

TEŠKI METALI I RADIOAKZIVNI ELEMENTI (živa,olovo,bakar,…plutonijum,stroncijum,uran…)u kontaktu sa ljudima daju genetiku veoma teških telesnih oštećenja kao i preosetljivost  nervnog sistema.

ALKOHOL I OPOJNE SUPSTANCE predaka daju ogromnu reaktivnost kod potomaka na nervni sistem, preosetljivist organa za varenje (jetra,slezina,pankreas,debelo i tanko crevo)

KONZERVANSI, VEŠTAČKE BOJE I POJAČIVAČI UKUSA ,HIDROGENIZACIJE I HOMOGENIZACIJEu hrani, piću i vodi.Doprinose velikim problemima u varenju.

           Pokazalo se takođe da su okidači za  majazme tzv. genetske predispozicije za neke bolesti VAKCINE .Danas ima mnogo naučnih studija koje govore u prilog ovoj tezi.Činjenica da smo izloženi epidemiji mnogih potpuno novih tipova bolesti ,kao što su:alergije (ja bih rekla samo preosjetljivost sluzokože i kože), zatim astma, multipleksskleroza, nervna oboljenja, višak kilograma, autizam, epilepsija… govori u prilog toj tezi.

SINTETIČKI LEKOVI Čovjek je želeo da unapredi zdravlje proizvodeći  veliki broj lekova poput penicilina, kortizona, hortikosteroida, antibiotika, antihistamina, hormona,…ali je u stvari, težište zdravstvenih problema sa jednog mesta samo  prebacio na drugo npr. sa kože problemi su supresivnim lekovima prebačeni na sluzokožu. Koliko puta smo čuli da je ekcem prešao u astmu ili problemi sa čestim upalama lečeni antibioticima završavaju najčešće slabošću nervnog sistema …

BOLNE EMOCIJE(osećaj izneverenosti, ostavljenosti,  depresija, tuga, bes, mržnja, ljutnja, ogorčenost, ozlojeđenost….) oba roditelja dovode do teških oštećenja nervnog sistema bebe od autizma do debilizma.U nosiocima tih emocja  se stvara pogodno tlo za mnoge bolesti.

Ne zaustavljajte se ovde

Više Za Pročitati

VITALNA ENERGIJA

Deo oštećenja imunog sistema dolazi i od načina života što se zove energetika i vitalnost. To je ono što svaki pojedinac svakodnevno narušava ili gradi

Opširnije

Pretraži više

Ostavite odgovor

Close Menu

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na listu da bi dobili neke moje lične uvide koji su samo za odabrane.
Osetite se privilegovani!

* Ovim potvrđujete da prihvatate obaveštenja koja budete primali od strane vanjasmeditation.com
** Vlasnik liste zadržava pravo da koristi podatke i na drugim platformama koje samo on uređuje
*** U svakom trenutku možete zatražiti brisanje sa liste

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na listu da bi dobili neke moje lične uvide koji su samo za odabrane.
Osetite se privilegovani!

* Ovim potvrđujete da prihvatate obaveštenja koja budete primali od strane vanjasmeditation.com
** Vlasnik liste zadržava pravo da koristi podatke i na drugim platformama koje samo on uređuje
*** U svakom trenutku možete zatražiti brisanje sa liste

U skladu sa GDPR pravilima, dužna sam da Vas obavestim: “Ova Web stranica koristi kolačiće(“cookies” – skripte) koji pomažu da Vam sjat prikaže sadržaj na najbolji mogući način i da Vaše korisničko iskustvo bude olakšano. Ako se ne slažete sa korišćenjem kolačića, napustite sajt i obrišite podatke vezane za ovu Web stranicu. Hvala na razumevanju.”
Korišćenjem web sajta prihvatate Uslove korišćenja i Politiku privatnosti