ШТА ЈЕ ХОМЕОПАТИЈА?

Хомеопатија је начин лечења који се примењивао хиљадама година. Базира се на сазнању да је човек енергетско биће. Као енергија, и наше тело поседује одређену фреквенцију и таласну дужину свог вибрирања. Када смо здрави те фреквенције су ближе некој средишњој линији кретања таласа, од максимума до минимума. Амплитуда нам је нижа, фреквенција учесталија и крећемо се у опсегу око “нормале”. То је здравље.

Кад смо болесни ми вибрирамо на вишим или нижим фреквенцијама, и идемо изнад и испод нормале у свом таласном кретању, тако да губимо пуно енергије и улазимо у дефицит. Сва та узбурканост таласа коју ми зовемо болест, је на површини тог нашег енергетског језера кога зову: Ки, Ћи, Прана, Витална сила, Имунитет.

Назив хомеопатија потиче од грчке речи ’’хомео’’ што значи ’’исто’’, и ’’патија’’ што значи ’’лечити’’. У хомеопатији се користе енергије минерала, биљака, животиња, паразита, хемијских супстанци природног и вештачког порекла. Свака од тих енергија је веома специфична, и уклапа се у јасно одређену слику лека пацијента према његовим емоционалним, духовним, душевним и физичким симптомима.

Одредити лек је право умеће, све остало је једноставно. Лек тј. вибрација се ставља на носач.

Носач може бити сахарозна куглица, или вода на коју се наноси информација путем апарата који прави те фреквенције. Висина потенције, као и учесталост коришћења зависе од тежине болести и виталној сили пацијента и то одређује хомеопата. Лек се узима под језик јер тако најбрже долази до рецептора који га преносе до виталне силе, тј. информацију – вибрацију преносе до сваке ћелије нашег тела којој је та информација – вибрација потребна.

Процес исцељења наступа када се потребна информација – вибрација хомеопатског лека својом таласном дужином изједначи са вибрациом – информацијом оболења. У том тренутку долази до интерференције тј. поништавања таласа. Енергија се смирује и враћа на “нормалу”. Површина тог нашег језера енергије улази у једну мирнију фазу. ”Бура“ је престала. Витална сила пуни све енергетске мањкове, у свим слојевима душе, органа, ткива и ћелија тела.

Ми се исцељујемо.

Хомеопатија као природна медицина нема нежељених реакција, и није штетна по здравље.

Не заустављајте се овде

Више За Прочитати

ШТА ЈЕ ЗДРАВЉЕ?

Након 30 година увида у многе технике традиционалне медицине, од далеког истока до модерног запада, све до прапостојбине цивилизације на планети Земљи, моја лична истраживања

Опширније

Претражи више

Оставите одговор

У складу са ГДПР правилима, дужна сам да Вас обавестим: „Ова веб страница користи колачиће(„cookies“ – скрипте) који помажу да Вам сајт прикаже садржај на најбољи могући начин и да Ваше корисничко искуство буде олакшано. Ако се не слажете са коришћењем колачића, напустите сајт и обришите податке везане за ову веб страницу. Хвала на разумевању.“
Kоришћењем веб сајта прихватате Услове коришћења и Политику приватности