Homeopatija je način lečenja koji se primenjivao hiljadama godina. Bazira se na saznanju da je čovek energetsko biće. Kao energija, i naše telo poseduje određenu frekvenciju i talasnu dužinu svog vibriranja. Kada smo zdravi te frekvencije su bliže nekoj središnjoj liniji kretanja talasa, od maksimuma do minimuma. Amplituda nam je niža, frekvencija učestalija i krećemo se u opsegu oko “normale”. To je zdravlje.

Kad smo bolesni mi vibriramo na višim ili nižim frekvencijama, i idemo iznad i ispod normale u svom talasnom kretanju, tako da gubimo puno energije i ulazimo u deficit. Sva ta uzburkanost talasa koju mi zovemo bolest, je na površini tog našeg energetskog jezera koga zovu: Ki, Ći, Prana, Vitalna sila, Imunitet.

Naziv homeopatija potiče od grčke reči ’’homeo’’ što znači ’’isto’’, i ’’patija’’ što znači ’’lečiti’’. U homeopatiji se koriste energije minerala, biljaka, životinja, parazita, hemijskih supstanci prirodnog i veštačkog porekla. Svaka od tih energija je veoma specifična, i uklapa se u jasno određenu sliku leka pacijenta prema njegovim emocionalnim, duhovnim, duševnim i fizičkim simptomima.

Odrediti lek je pravo umeće, sve ostalo je jednostavno. Lek tj. vibracija se stavlja na nosač.

Nosač može biti saharozna kuglica, ili voda na koju se nanosi informacija putem aparata koji pravi te frekvencije. Visina potencije, kao i učestalost korišćenja zavise od težine bolesti i vitalnoj sili pacijenta i to određuje homeopata. Lek se uzima pod jezik jer tako najbrže dolazi do receptora koji ga prenose do vitalne sile, tj. informaciju – vibraciju prenose do svake ćelije našeg tela kojoj je ta informacija – vibracija potrebna.

Proces isceljenja nastupa kada se potrebna informacija – vibracija homeopatskog leka svojom talasnom dužinom izjednači sa vibraciom – informacijom obolenja. U tom trenutku dolazi do interferencije tj. poništavanja talasa. Energija se smiruje i vraća na “normalu”. Površina tog našeg jezera energije ulazi u jednu mirniju fazu. ”Bura“ je prestala. Vitalna sila puni sve energetske manjkove, u svim slojevima duše, organa, tkiva i ćelija tela.

Mi se isceljujemo.

Homeopatija kao prirodna medicina nema neželjenih reakcija, i nije štetna po zdravlje.

Ne zaustavljajte se ovde

Više Za Pročitati

ŠTA JE ZDRAVLJE?

Nakon 30 godina uvida u mnoge tehnike tradicionalne medicine, od dalekog istoka do modernog zapada, sve do prapostojbine civilizacije na planeti Zemlji, moja lična istraživanja

Opširnije

Pretraži više

Ostavite odgovor

U skladu sa GDPR pravilima, dužna sam da Vas obavestim: „Ova veb stranica koristi kolačiće(„cookies“ – skripte) koji pomažu da Vam sajt prikaže sadržaj na najbolji mogući način i da Vaše korisničko iskustvo bude olakšano. Ako se ne slažete sa korišćenjem kolačića, napustite sajt i obrišite podatke vezane za ovu veb stranicu. Hvala na razumevanju.“
Korišćenjem veb sajta prihvatate Uslove korišćenja i Politiku privatnosti